Print

Ky është libri i  43 i Esat Stavilecit

Në botim të GIZ-it, Projektit gjerman për Reformen Ligjore në Kosovë,me datë 30 qershor 2014 në hotelin “Emerald” në Prishtinë u organizua promovimi i librit “Komentar i Ligjit të Procedurës administrative’.

Ky është komentari i parë i këtij ligji në Kosovë dhe, njëkohësisht, libri i 43 i Esat Stavilecit,I cili është  provua në gjini të ndryshme të shkrimit juridik deri më sot, me 35 libra autorialë dhe tetë libra bashkëautorialë.