Me vdekjen Tënde të parakoshme,hapësira shqiptare u drith si toka që lëkundet pas termetit të befasishëm.U lëkund,por nuk u thye,se Ti na le pas vetes veprën që vështirë do të mund ta harrojmë.E rëndë si plumbi është detyra ime sot,Gazmend i nderuar,të ndahem i fundit prej Teje në emër të studentëve,punëtorëve dhe bashkëpunëtorëve të Fakultetit Juridik.